Skip to content

Familiekonsulenter søges i Jylland

Vil du være en del af et fagligt stærkt team, så søger Sivitas familiekonsulenter med socialfaglig baggrund i hele Jylland.

Sivitas er en konsulentvirksomhed, som løser komplekse opgaver inden for børne- og familieområdet. Vi løser opgaver for kommuner, når kommunen beslutter at iværksætte foranstaltninger for en familie eller et barn, som vurderes til at have et behov for ekstra støtte og hjælp til at håndtere sociale og psykiske udfordringer. Udfordringerne/problematikkerne kan omfatte ustabilitet i hjemmet, sociale konflikter, social isolation hos barnet, konflikter i hjemmet og/eller utilstrækkelige omsorgsforhold eller/og skole udfordringer.

Arbejdsopgaver

Som familiekonsulent vil din primære opgave være at samarbejde med familien og relevante aktører om de udfordringer, familien oplever i hverdagen med fokus på børnenes trivsel og udvikling fx:

 • At støtte forældrene i at imødekomme børnenes følelsesmæssige udvikling
 • At støtte forældrene i at sætte hensigtsmæssige grænser og skabe struktur i hverdagen
 • At forebygge vold i hjemmet
 • Derudover skal du udarbejde statusrapporter på baggrund af indsatsen i familien.

Vi vil gerne ansætte dig fordi, du har/er:

 • En socialfaglig uddannelse fx pædagog, socialrådgiver el.lign.
 • Erfaring med familiearbejde.
 • God til at etablere relationer til børn, unge og familier.
 • God til at arbejde selvstændigt og er robust fysisk og psykisk.
 • God til at indgå aktivt i et tæt tværfagligt samarbejde med kommunale og andre relevante institutioner omkring familien.
 • Fleksibel og har mulighed for at arbejde i weekender og på skæve tidspunkter og er indstillet på, at der kan forekomme akutte opgaver.
 • Kørekort og er villig til at stille egen bil til rådighed.

Vi kan tilbyde dig:

En arbejdsplads med kompetente og engagerede kolleger, hvor faglighed og udvikling prioriteres højt. Vi er udviklingsorienterede med masser af plads til nye ideer, kreative løsninger, anderledes projekt og personlig udvikling. Vi ønsker at være en arbejdsplads, hvor alle – både medarbejdere, familier og samarbejdspartnere – bidrager til og præger udviklingen af vores praksis.

Vi tilbyder ansættelse på deltid (10 – 35 timer ugentligt), men da vi løbende får nye opgaver, kan timetallet stige efter aftale.

Ansøgning

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.
Kørekort: B (almindelig bil).
Kontaktperson: Huda Chaaban, telefon 42636165, e-mail huda@sivitas.dk.

Send din ansøgning via e-mail til: kontakt@sivitas.dk

Konference i Folketinget

- Gør integration overflødigt

Camilla Fabricius inviterer sammen med Sivitas til konference om at sætte integration til debat.

Konferencen foregår tirsdag d. 18. april kl. 13.30-16.00 i Pro D på Christiansborg.

“Integration er et tilbagevendende debatemne i Danmark. Der er en række forskellige definitioner af begrebet og derfor er der ikke en fælles enighed om, hvad det betyder hverken politisk, praktisk eller personligt. Det vil vi gerne tage livtag med i denne konference, hvor en bred vifte af fagpersoner er inviteret til at drøfte integrationen i Danmark ud fra forskellige vinkler. Vi ønsker at undersøge, hvordan vi kan gøre det grundlæggende sociale arbejde så godt, at integrationen bliver overflødig. Dagen vil indeholde både oplæg, dialog mellem oplægsholdere og mulighed for spørgsmål og debat.” Læs mere ved at klikke her.

Skal du med?

Tilmelding er først til mølle og kan ske til julie@sivitas.dk