Skip to content

Vi gør vores faglighed tilgængelig

I Sivitas ønsker vi at dele ud af vores viden og erfaringer. Vi tilbyder mange måder at få gode faglige input fra os på, og du er velkommen til at tage kontakt for at lave en aftale eller høre mere. Du kan også få inspiration fra os gennem de artikler og materialer, vi lægger op under Viden.

Kurser

Vi tilbyder at komme ud og dygtiggøre dig eller jer i nogle af de værktøjer og metoder vi benytter og er virkelig skarpe på.  Vi kan tilbyde færdigudviklede kurser og vi modtager også gerne forslag til, hvad vi skal holde kursus om.

Oplæg

Vi kan bookes til at afholde oplæg alle steder i Danmark. Vi udarbejder og tilrettelægger naturligvis indholdet, så det er målrettet specifikt mod de udfordringer og behov, I står overfor. Vi har også en række emner, vi allerede har holdt oplæg om før, som vi kan tilbyde at afholde hos jer.

Konferencer

Vi afholder konferencer for at bringe fagfolk sammen til at dele viden og drøfte vigtige samfundsrelevante emner inden for socialt arbejde. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få tilsendt invitation, når vi en konference.

Temadage og webinarer

Vi organiserer temadage og webinarer hvor interesserede kan komme og blive klogere på et af de mange emner, som vi i Sivitas har erfaring med. Vi modtager gerne forslag til indhold til kommende arrangementer.

Vil du inviteres når vi planlægger nye temadage og webinarer, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Sivitas’ fødselsdag

I starten af hvert år holder Sivitas en faglig fødselsdag hvor vi inviterer vores eksisterende og potentielle samarbejdspartnere til en hyggelig og interessant eftermiddag, hvor vi deler ud af både godter og viden.

Hvis du vil være sikker på at modtage en invitation til vores fødselsdag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kaffemøder

Er du politiker eller fagperson, og har du interesse i nogle af de emner vi er optaget af i Sivitas? Så vil vi meget gerne inspirere dig mere med en snak over en kop kaffe.

Kontakt os og lad os finde en dag!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt information om nye arrangementer.