Skip to content

Kom med på holdet

Job i Sivitas

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, hvis du har lyst til at arbejde på en spændende arbejdsplads, med engagerede kollegaer, hvor faglighed og udvikling prioriteres højt.

Ingen arbejdsdage ligner hinanden i Sivitas. Nogle gange går det stærkt, men vi er gode til at holde humøret højt. Vi er en spændende arbejdsplads i en rivende udvikling, med en herlig gruppe kolleger, der tager godt imod nye medarbejdere.

Som ansat i Sivitas forventer vi, at du kan arbejde både selvstændigt og indgå i tværfaglige teams. Herudover er det vigtigt, at du er fleksibel og har mulighed for at arbejde, hvis der skulle forekomme weekendarbejde. Du skal også have kørekort og være villig til at stille din egen bil til rådighed.

Din ansøgning og CV skal sendes til kontakt@sivitas.dk. Når vi modtager din ansøgning, kan du forvente at høre tilbage fra os, hvis dine kompetencer er relevante til et ledigt job.

I henhold til persondataloven gemmer vi din ansøgning i 3 måneder med det formål at kunne kontakte dig i tilfælde af jobåbninger, eller hvis vi akut har brug for dine kompetencer. Herefter vil din ansøgning blive sletter, men du er velkommen til at sende en ansøgning igen, efter de 3 måneder.

Konference i Folketinget

- Gør integration overflødigt

Camilla Fabricius inviterer sammen med Sivitas til konference om at sætte integration til debat.

Konferencen foregår tirsdag d. 18. april kl. 13.30-16.00 i Pro D på Christiansborg.

“Integration er et tilbagevendende debatemne i Danmark. Der er en række forskellige definitioner af begrebet og derfor er der ikke en fælles enighed om, hvad det betyder hverken politisk, praktisk eller personligt. Det vil vi gerne tage livtag med i denne konference, hvor en bred vifte af fagpersoner er inviteret til at drøfte integrationen i Danmark ud fra forskellige vinkler. Vi ønsker at undersøge, hvordan vi kan gøre det grundlæggende sociale arbejde så godt, at integrationen bliver overflødig. Dagen vil indeholde både oplæg, dialog mellem oplægsholdere og mulighed for spørgsmål og debat.” Læs mere ved at klikke her.

Skal du med?

Tilmelding er først til mølle og kan ske til julie@sivitas.dk