Skip to content

Efterværn

SL. § 76 stk. 2

Hvad består indsatsen af?

Sivitas tilbyder at blive tilknyttet en ung borger i alderen 18-22 år, der har haft en kontaktperson eller har været anbragt, for at støtte dem i at etablere en selvstændig tilværelse.

Hvordan implementerer Sivitas efterværn?

Sivitas’ konsulent benytter i indsatsen en tilgang, der tager udgangspunkt i at opbygge en stærk relation til borgeren.

Vi anvender borgerens egne ressourcer og støtter op om at skabe mikromål på vejen mod den ønskede fremtid. Konsulenten lægger vægt på at understøtte en udarbejdelse af mål som er realistiske og fører hen imod en stabil hverdag med et styrket netværk og job eller uddannelse.

Igennem hele indsatsen holder vi rådgiveren opdateret i forhold til borgerens vej mod målene. Vi skriver også altid løbende status – første gang efter tre måneder og herefter hver 6. måned.

For at lette samarbejdet med borgeren, kan Sivitas tilbyde at tilknytte en flersproget konsulent i tilfælde, hvor der er en sproglig barriere.

Hvordan sætter vi et samarbejde i gang?

vis du gerne vil sætte gang i et samarbejde med Sivitas omkring efterværn, er du velkommen til at kontakte os:

Shadman Salih
Tlf.: 42 63 43 40
E-mail: shadman@sivitas.dk

Julie Thuen
Tlf.: 42 63 43 44
E-mail: julie@sivitas.dk

Læs om vores priser

Hør om Sivitas' koncept

Konference i Folketinget

- Gør integration overflødigt

Camilla Fabricius inviterer sammen med Sivitas til konference om at sætte integration til debat.

Konferencen foregår tirsdag d. 18. april kl. 13.30-16.00 i Pro D på Christiansborg.

“Integration er et tilbagevendende debatemne i Danmark. Der er en række forskellige definitioner af begrebet og derfor er der ikke en fælles enighed om, hvad det betyder hverken politisk, praktisk eller personligt. Det vil vi gerne tage livtag med i denne konference, hvor en bred vifte af fagpersoner er inviteret til at drøfte integrationen i Danmark ud fra forskellige vinkler. Vi ønsker at undersøge, hvordan vi kan gøre det grundlæggende sociale arbejde så godt, at integrationen bliver overflødig. Dagen vil indeholde både oplæg, dialog mellem oplægsholdere og mulighed for spørgsmål og debat.” Læs mere ved at klikke her.

Skal du med?

Tilmelding er først til mølle og kan ske til julie@sivitas.dk