Skip to content

Råd og vejledning

SL. § 11 stk. 3

Hvad består indsatsen af?

Sivitas tilbyder at levere en indsats i familier der har mindre og afgrænsede problemer og behov for særlig støtte med henblik på forebyggelse af psykosociale problemer.

Hvordan implementerer Sivitas en forebyggende indsats?

Sivitas benytter i den forebyggende indsats en tilgang, der tager afsæt i at opbygge et tillidsfuldt forhold til familien. Herefter støtter konsulenten forældrene i at forebygge psykosociale eller sociale problemer vha. råd og vejledning, der får børnenes hverdag til at fungere.

Igennem hele indsatsen holder vi rådgiveren opdateret i forhold til familiens situation. Vi skriver altid status på sagen – første gang efter tre måneder og herefter hver 6. måned.

For at styrke kommunikationen i arbejdet med familien, kan Sivitas tilbyde at tilknytte flersprogede konsulenter, i tilfælde hvor der er en sproglig barriere.

Hvordan sætter vi et samarbejde i gang?

Hvis du gerne vil sætte gang i et samarbejde med Sivitas omkring en forebyggende indsats, er du velkommen til at kontakte os:

Shadman Salih
Tlf.: 42 63 43 40
E-mail: shadman@sivitas.dk

Julie Thuen
Tlf.: 42 63 43 44
E-mail: julie@sivitas.dk

Læs om vores priser

Hør om Sivitas' koncept

Vi bruger cookies til nogle funktionaliteter på vores website for at få det til at fungere korrekt, indsamle analyser for at forstå og forbedre en besøgendes oplevelse og til personlig annoncering.  Læs vores cookie- og privatlivspolitik